Middels foto en video enkele sfeerimpressies van diverse BQ opdrachtgevers:

Amsterdam RAI

Amsterdam RAI Convention Centre faciliteert jaarlijks meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, presentaties en meetings met ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar. Amsterdam RAI is met 106.500 m² verhuurbare ruimte het grootste beurs- en congrescentrum van Nederland. Het RAI Theater telt 1750 zitplaatsen en is één van de grootste theaters van Amsterdam.

 

SSP Schiphol

SSP heeft op SCHIPHOL twee grote horecagelegenheden achter de douane in vertrekhal 3, het trendy Grandcafé The taste of the LOWLANDS en restaurant Pizza Pasta Panini. Op beide locaties worden smakelijke verse bereide lunches en diners geserveerd. Bij The taste of the LOWLANDS kunt u daarbij met een hapje en een drankje ook heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de airport.

 

Smees Brandstofservices

De Tankstations bieden kwaliteit en service. In de shops vindt u een uitgebreid assortiment aan producten.

Cafe Heffer

Aan de achterkant van de Beurs van Berlage, in hartje Amsterdam, staat het voormalig stadsaccijnshuis. In dit imposant classicistische gebouw uit 1635 bevindt zich complex Heffer. Het complex bestaat uit verschillende cafés, salons en brasseries. De imposante historische ruimtes worden getypeerd als klassiek, stijlvol en informeel. Ideaal voor uw lunch, (studenten)borrel, vergadering, diner, (vrijgezellen)feest of bedrijfsuitje. Tevens bieden wij u verschillende arrangementen op maat.

Naupar

Beleef Amsterdam op de meest relaxte manier: stap aan boord van de sloep ‘Ivan Frank’ en maak een ontspannen vaartocht door de Amsterdamse grachten, terwijl u geniet van een uitgebreide barbecue aan boord.

Schrijf je in

Veel gestelde vragen

Question

Ik studeer nog, is dat een probleem?

Check

Dat is geen enkel probleem! BQ is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe flexkrachten!! Zoek jij een flexibele bijbaan die goed aansluit bij jouw drukke agenda, meld je dan aan bij BQ uitzendbureau. Je werkrooster wordt per week in gezamenlijk overleg ingepland. Je hoeft dus niet fulltime beschikbaar te zijn en je hoeft dus ook niet op vaste dagen beschikbaar te zijn.

Meer vragen? klik hier