Persoonlijk

BQ heeft een duidelijke visie waar het samenwerken betreft, waarbij in het bijzonder samenwerken met haar eigen flexkrachten. BQ is in de benadering persoonlijker en gewoonweg vriendelijker en daarom is BQ voor inmiddels heel veel flexkrachten een fijne club om mee samen te werken. Onze flexkrachten ervaren BQ doorgaans als “een prettige, professionele en betrouwbare werkgever”. Onze flexkrachten voelen zich thuis binnen het BQ team en dat uit zich o.a. in een merkbaar positievere inzet en werkhouding bij onze diverse opdrachtgevers.

Ambitieus

Een andere minstens zo belangrijke eigenschap van BQ is het feit dat we met elkaar zeer ambitieus zijn. Ongeacht functie, de lat ligt hoog omdat we graag willen presteren en gewoonweg goed willen zijn in wat we doen. Van onze flexkrachten wordt verwacht dat ze zich op de werkvloer onderscheiden door positieve inzet, een representatieve uitstraling en natuurlijk vakbekwaamheid en professionaliteit!  BQ staat voor ”Best Quality” en onze opdrachtgevers verwachten ook niet anders!!

Een flexkracht moet dus beschikken over de X-factor en dat is heus niet altijd even makkelijk! De X-factor bestaat uit ontzettend veel verschillende eigenschappen en omdat niemand perfect is beschikt BQ daarom over een uitgebreid scala aan trainingen. BQ is zeer laag drempelig omdat we ook de onervaren of minder ervaren BQtjes middels training een goede kans op werk kunnen geven.

Betrouwbaar

Omdat we veel van onze flexkrachten verwachten, kunnen we zelf natuurlijk niet achterblijven. We dragen optimaal zorg en verantwoording voor een duidelijke heldere communicatie en een gestructureerde loonadministratie. De communicatie betreft o.a. persoonlijke overleg bij inroostering, onze 24 uurs bereikbaarheid en niet te vergeten terugkoppeling van evaluaties en (persoonlijke) beoordelingen van onze opdrachtgevers. Ook stellen wij het correct en tijdig verlonen van de salarissen als een heilig goed. Het is voor alle betrokken partijen van essentieel belang dat er sprake is van vertrouwen en dus van betrouwbaarheid.

Betrouwbaarheid geeft zekerheid. BQ is NEN-gecertificeerd, wordt twee keer per jaar gecontroleerd door THE AUDITING COMPANY, beschikt over een G-rekening en beschikt over vrijwaringen van de belastingdienst (op aanvraag verkrijgbaar). Minstens zo belangrijk is dat BQ al ruim 10 jaar specialist is op het gebied van uitzenden. We werken sinds jaar en dag intensief samen met grote ondernemingen (RAI / SCHIPHOL), maar ook vele middelgrote en kleine ondernemingen kiezen voor de betrouwbaarheid en daarmee zekerheid van BQ.

Schrijf je in

Veel gestelde vragen

Question

Ik heb nog geen horeca-werkervaring, is dat een probleem?

Check

Nee hoor, BQ geeft (bijna) wekelijks een intensieve basis-horecatraining. Dit neemt een klein middagje van je tijd in beslag en daarna kan je per direct aan de slag! We horen dus graag van je. Je kunt je aanmelden middels ons eenvoudige inschrijfformulier.

Meer vragen? klik hier