Ik zoek medewerkers!

BQ is voornamelijk actief binnen de Horeca-, Hospitality-Event- Hostess- en Promotionele branche. Binnen deze branches laat onze dienstverlening zich o.a. kenmerken als zeer multi-inzetbaar. Waar andere stoppen gaat BQ door, BQ biedt een full-service pakket. Naast onze gespecialiseerde dienstverlening betreffende bar en bedieningsmedewerkers, koks, partymanagers, gastvrouwen, hostesses, promotiemedewerkers, etc., biedt BQ flexibele dienstverlening waar het uw gehele onderneming betreft. Zoekt u een secretaresse, een telefoniste, een schoonmaker, een tuinman, etc., ook dan gaat BQ gewoon voor u aan de slag.

BQ laat zich niet alleen onderscheiden door flexibele breed inzetbare dienstverlening, maar ook door de hoogstaande kwaliteit van onze dienstverlening. De naam zegt het al: BQ staat voor “Best Quality”. Kwaliteit laat zich niet uitdrukken in 1 of 2 kenmerken. Kwaliteit is een warme deken, het moet de samenwerking in zijn geheel bedekken. In alle gelederen moeten onze opdrachtgevers de BQ kwaliteit kunnen proeven, aanraken en voelen.

We zijn ambitieus, we hebben drive, we kunnen het en we doen het ook.  En overigens niet voor de minste. Zo is BQ al sinds jaar en dag actief bij o.a. de RAI en SCHIPHOL. Groot of klein, BQ geeft al haar opdrachtgevers dezelfde push; een upgrade van uw flexibele personeelsbestand.

BQ HEEFT EEN UNIEKE VISIE OP SAMENWERKEN. 

Tot slot, BQ heeft een duidelijke visie waar het samenwerken betreft, waarbij in het bijzonder de samenwerking met haar eigen flexkrachten, ook wel BQtjes genoemd. BQtjes worden bij BQ vanaf dag 1 persoonlijker, gewoonweg vriendelijker, eerlijk en betrouwbaar benaderd en in het team opgenomen. BQtjes ervaren dit doorgaans als “anders dan gewend”,  en als “het geeft een goed gevoel”. Een BQtje voelt zich prettig en thuis binnen ons team en dat uit zich o.a. in een merkbaar positievere inzet en werkhouding bij onze opdrachtgevers.

Contact per email?
Druk op de emailknop!