Ik zoek werk!

BQ is voornamelijk actief binnen de Horeca-, Hospitality-Event- Hostess- en Promotionele branche. Binnen deze branches vind je een grote diversiteit aan functies en werkzaamheden. Je kunt hierbij o.a. denken aan bar en bedieningswerk, keukenwerkzaamheden, promotionele werkzaamheden, maar ook de gastvrouw en hostesses vallen binnen deze branches. Daarmee is er voor vrijwel iedereen die graag aan de slag wil wel wat te doen bij BQ.We richten ons bij BQ dus niet speciaal op een bepaalde doelgroep, maar we vinden het wel belangrijk dat je affiniteit hebt met bovenstaande branches. Voor meer specifieke informatie over de verschillende functies bij BQ kan je terecht op deze site bij het onderdeel “BQ WERKT”.

BQ is met name actief in de regio Amsterdam en omstreken. Het is daarom absoluut noodzakelijk dat je woonachtig bent binnen deze regio. De RAI en SCHIPHOL zijn twee van onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers. Aan de omvang van deze twee opdrachtgevers kan je al afleiden dat het bij BQ altijd een drukte van belang is en dat er constant een scala aan diverse functies en diensten moet worden ingevuld.  We zijn daarom ook altijd actief op zoek naar nieuwe zowel ervaren als onervaren talenten, of wel:BQ  IS ALTIJD OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE NIEUWE BQTJES!

Ben jij een scholier of student op zoek naar een bijbaan, een parttimer op zoek naar extra uren, een freelancer op zoek naar extra uren, jij zoekt gewoonweg oproepwerk, lekker vrijblijvend, alleen werken wanneer het jou uitkomt, dan ben jij bij BQ meer dan welkom! Met name de RAI en de diverse Hotels hebben een voorliefde voor BQtjes die op oproepbasis willen en kunnen werken.

Maar ook de fulltimers; de échte professionals zijn bij BQ aan het juiste adres. Behalve dat BQ zelf beschikt over vaste vacatures voor haar eigen BQ elite pool (ervaren a la carte en banqueting bedieningsmedewerkers) heeft met name SCHIPHOL veel behoefte aan divers vast personeel.Je kunt hierbij onder andere denken aan a la carte bedieningswerkzaamheden, barwerkzaamheden, counterwerkzaamheden, gediplomeerde koks en ongediplomeerde (hulp) koks voor keukenwerkzaamheden etc.

Wil je voor ons werken?

Druk dan op de inschrijfknop!