Daadkrachtig flexibel & betrouwbaar

BQ laat zich door opdrachtgevers kenmerken als een daadkrachtige, flexibele en betrouwbare partner.
Waar andere stoppen, gaat BQ door! BQ biedt haar opdrachtgevers in de huidige krappe arbeidsmarkt een sterke fundering waar het personeelsvoorziening betreft.

Waarom BQ?

BQ biedt al ruim 15 jaar, aan midden-en grootbedrijf, dienstverlening op het gebied van werving, selectie en uitzenden van medewerkers. Wij zijn actief binnen diverse branches, waaronder Transport & logistiek, Horeca & Evenementen, als ook voor de industrie, Vervoers- en Cateringbranche. Wij werken vanaf locatie Stommeerweg 72-C te Aalsmeer (hoofdvestiging) en daarnaast vanaf inhouse-locaties (intern) bij onze diverse opdrachtgevers.

''BQ is een ambitieuze club, heeft drive, werkt uiterst resultaatgericht met als gevolg hardwerkende enthousiaste medewerkers en uiterst tevreden opdrachtgevers''

De kracht van BQ

Het leggen van een vakkundige verbinding tussen medewerkers en opdrachtgevers, daar ligt de kracht van BQ. Zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze medewerkers wordt er altijd gehandeld op basis van kwaliteit, zorg en aandacht voor het gehele proces. Waarbij ook strikt conform wet en regelgeving. BQ is NEN gecertificeerd en beschikt over het NSA Keurmerk. 

This is a staging environment