Middels foto en video enkele sfeerimpressies van diverse BQ opdrachtgevers

Amsterdam RAI

Amsterdam RAI Convention Centre faciliteert jaarlijks meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, presentaties en meetings met ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar. Amsterdam RAI is met 106.500 m² verhuurbare ruimte het grootste beurs- en congrescentrum van Nederland. Het RAI Theater telt 1750 zitplaatsen en is één van de grootste theaters van Amsterdam.

 

 

SSP Schiphol

SSP heeft op SCHIPHOL twee grote horecagelegenheden achter de douane in vertrekhal 3, het trendy Grandcafé The taste of the LOWLANDS en het counterrestaurant Jamie Oliver Deli. Op beide locaties worden smakelijke verse bereide lunches en diners geserveerd. Bij The taste of the LOWLANDS kunt u daarbij met een hapje en een drankje ook heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de airport.

Royal Flora Holland

Thuisbezorgd.nl

Beurs van Berlage

Vermaat Grand Cafe 3&20

Zodra je vanaf de Arena Boulevard Grand Café 3&20 binnenloopt bevindt je je in Italiaanse, mediterrane sferen. De geur van verse kruiden komt je tegemoet. Elk gerecht wordt met dagverse producten en met passie bereid in de open keuken. Het Grand Cafe biedt een veelzijdige kaart, er is een geruime keuze aan gerechten voor ieders smaak. Van panini tot pizza en van salade tot heerlijke belegde broodjes. Ook kan je genieten van een heerlijke latte macchiato met vers gemaakte cheesecake. Het is de ideale locatie om voorafgaand aan een concert of voetbalwedstrijd snel en smakelijk te eten. Na het eten steek je direct de straat over naar de Arena en bevindt Ziggodome zich om de hoek. Ook de bezoekers van Villa Arena kunnen er terecht voor de lekkere trek!

 

 

Vermaat Schiphol

 

 

Smees Brandstofservices

De Tankstations bieden kwaliteit en service. In de shops vindt u een uitgebreid assortiment aan producten.

Schrijf je in

Veel gestelde vragen

Question

Ik studeer nog, is dat een probleem?

Check

Dat is geen enkel probleem! BQ is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe flexkrachten!! Zoek jij een flexibele bijbaan die goed aansluit bij jouw drukke agenda, meld je dan aan bij BQ uitzendbureau. Je werkrooster wordt per week in gezamenlijk overleg ingepland. Je hoeft dus niet fulltime beschikbaar te zijn en je hoeft dus ook niet op vaste dagen beschikbaar te zijn.

Meer vragen? klik hier