Persoonlijk

BQ heeft een duidelijke visie waar het samenwerken betreft, waarbij in het bijzonder samenwerken met haar eigen medewerkers. BQ is in de benadering persoonlijk, respectvol en betrouwbaar en daarom is BQ inmiddels voor veel medewerkers een fijne club om mee samen te werken. Onze medewerkers ervaren BQ doorgaans als “een prettige, professionele en betrouwbare werkgever”. Onze medewerkers voelen zich thuis binnen het BQ team en dat uit zich o.a. in een merkbaar positievere inzet en werkhouding bij onze diverse opdrachtgevers.

Ambitieus

Een andere minstens zo belangrijke eigenschap van BQ is het feit dat we met elkaar zeer ambitieus zijn. Ongeacht branche of functie, de lat ligt hoog omdat we graag willen presteren en gewoonweg goed willen zijn in wat we doen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze zich op de werkvloer onderscheiden door positieve inzet, een representatieve uitstraling en natuurlijk vakbekwaamheid en professionaliteit! BQ staat voor “Best Quality” en onze opdrachtgevers verwachten ook niet anders! BQ is zeer laagdrempelig, ook starters zijn bij BQ van harte welkom. Ter ondersteuning beschikt BQ over een uitgebreid scala aan trainingen. Middels onze trainingen en persoonlijke begeleiding hebben al vele starters bij BQ de opstap naar de arbeidsmarkt gevonden.

Omdat wij veel van onze medewerkers verwachten, kunnen wij zelf natuurlijk niet achterblijven. BQ draagt optimaal zorg en verantwoording voor een heldere communicatie betreffende inplannen en werkroosters en daarnaast bieden wij onze medewerkers een gestructureerde punctuele loonadministratie en salarisverwerking. BQ werkt zowel naar medewerkers als naar opdrachtgevers strak conform wet en regelgeving. BQ wordt twee keer per jaar gecontroleerd door het bij de SNCU aangesloten inspectiebureau THE AUDITING COMPANY en is daarmee NEN-gecertificeerd en voorzien van het SNA-keurmerk. Daarnaast beschikt BQ over een G-rekening.
Minstens zo belangrijk is dat BQ al ruim 12 jaar een ervaren specialist is op het gebied van uitzenden. We werken sinds jaar en dag intensief samen met zeer grote gerespecteerde toonaangevende opdrachtgevers, maar ook vele middelgrote en kleine opdrachtgevers hebben gekozen voor de kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid van BQ.

Schrijf je in

Veel gestelde vragen

Question

Ik heb nog geen horeca-werkervaring, is dat een probleem?

Check

Nee hoor, BQ geeft (bijna) wekelijks een intensieve basis-horecatraining. Dit neemt een klein middagje van je tijd in beslag en daarna kan je per direct aan de slag! We horen dus graag van je. Je kunt je aanmelden middels ons eenvoudige inschrijfformulier.

Meer vragen? klik hier